Kansainvälinen kiinteistöportaali

Osta omaisuutta Costa Blancalta

Espanjan kuningaskunnan vetovoima piilee sen täydellisessä sijainnissa, poikkeuksellisessa ilmastossa, hyvässä ekologiassa ja kiinteistön hinnan ja laadun parhaassa yhdistelmässä. Kiinteistö ei ole ainoa tarjoamamme asia; Tarjoamme sinulle myös elämäntavan.

Kiinteistön hankinta Costa Blancalta on monivaiheinen prosessi. Tämä vakava prosessi vaatii opiskelua ja ennakkovalmistelua. Toimenpide voidaan jakaa 4 osaan:

1. Kiinteistövaihtoehtojen tarkasteleminen luettelossamme. Suositeltujen vaihtoehtojen valinta, lähtö Espanjaan tarkastusta, arviointia ja varausta varten.

2. Kaupan valmisteluun kuuluu ulkomaalaisen tunnusnumeron hankkiminen, tilin avaaminen Espanjan kuningaskunnan pankissa ja esisopimuksen allekirjoittaminen. Jos haluat ottaa asuntolainan ostaaksesi kiinteistöä, sinun tulee käydä läpi tietty menettely. Lainan saamisen ehdot ovat samat sekä asukkaille että ulkomaille.

3. Ostettu kiinteistö Costa Blancalta siirtyy sinulle laillisesti, kun olet tehnyt kaupan, maksat kaikki vaaditut verot ja rekisteröit omistusoikeuden.

4. Kiinteistön omistusoikeus antaa sinulle oikeuden saada multivisa ja maksaa veroja ja sähkölaskuja. Voit käyttää omaisuuttasi parhaaksi katsomallasi tavalla.

Costa Blanca on käännetty kirjaimellisesti valkoiseksi rannikoksi. Se ulottuu Murcian ja Valencian Välimeren rannikolla. Tämän lomakeskusalueen keskus on Alicante. Monien Espanjan rannikoiden joukossa Costa Blancalla on lämpimin ilmasto. Siellä on eniten aurinkoisia päiviä vuodessa ja pitkä uintikausi. Paikalliset rannat ovat hienon valkoisen hiekan peitossa. Melkein kaikki meren lähellä sijaitsevat lomakeskusalueet ovat saaneet Sinilippu-statuksen.

Osta omaisuutta Costa Blancalta

Tämä on paikka, jossa ulkomaalaiset kaikista maista haluavat ostaa kiinteistöjä Espanjasta. Syitä ovat muun muassa seuraavat: optimaalinen yhdistelmä kiinteistön laatua, elinoloja ja edullisia hintoja verrattuna eurooppalaisiin hintoihin lomakeskuksissa. Keskimäärin asunto Costa Blancalla maksaa sinulle 50-60 tuhatta euroa ja mukava talo - 130 000 euroa.

Jos aiot ostaa edullisia kiinteistöjä Costa Blancalta, kannattaa harkita alueen eteläosaa. Voit ostaa jälleenmyyntikiinteistön Alicantesta ja Pilar de la Horadadasta 30-50 tuhannella eurolla. Viehättävää luontoa arvostavien kannattaa harkita vaihtoehtoja Costa Blancan pohjoisosassa Gandiasta Benidormiin. Siellä hinnat ovat korkeammat kuin etelärannikolla.

Asunnon ostaminen Costa Blancalta tarkoittaa rahan sijoittamista kannattavasti. Voit ostaa kauniita huviloita ja kartanoita parkkipaikalla ja kaikilla tarvittavilla mukavuuksilla edulliseen hintaan. Espanja on kaunis maa, jossa on upea ilmasto. Paikalliset ovat lämpimiä ja ystävällisiä. Asuntojen hinnat nousevat jatkuvasti vuosi vuodelta, joten tarjottuja vaihtoehtoja olisi hyvä harkita jo nyt.

Ja päinvastoin, joillakin alueilla on niin paljon jälleenmyyntikohteita, että myyjät joutuvat laskemaan hintoja. Älä missaa mahdollisuuttasi ostaa huvila alennuksella. Torreviejan lomakaupunki Costa Blancalla, joka tunnetaan "Espanjan venäläisenä pääkaupunkina", on venäläisten ostajien suosituin kaupunki. Sillä on alhaisimmat kiinteistöhinnat – 50-60 tuhatta euroa. Tässä osassa rannikkoa on tarjolla monia pantteja. Tällainen omaisuus myydään nopeasti loppuun, mutta se vaatii aina korjausta. Siksi kiinnitä huomiota jälleenmyyntikiinteistön lopullisiin kustannuksiin, jotka voivat lopulta nousta.

~ Ota meihin yhteyttä ~