Kansainvälinen kiinteistöportaali

Tietoja virastoille ja kiinteistönvälittäjille

Jos sinulla ei ole aikaa ja aikataulusi ei salli pitkien tekstien lukemista, mene sivulle, joka sisältää lyhyen kuvauksen kanssamme työskentelyn eduista.

Re-Real kansainvälinen kiinteistöportaali on ainutlaatuinen alusta kiinteistömarkkinaosapuolille useista maailman maista. Kiinteistönvälittäjät, kiinteistönvälittäjät, rakennusyritykset, asuin- ja liikekiinteistön omistajat ja tietysti potentiaaliset ostajasi käyttävät portaalipalveluita päivittäin.

Re-Real-portaali on toisiinsa yhdistettyjen verkkosivustojen verkosto, jotka julkaisevat tietoa 12 kielellä. Jokaista verkkosivustoa mainostetaan erikseen ja aktiivisesti hakukoneissa omalla kielialueellaan. Portaali kehittää jatkuvasti verkostoaan kattamalla uusia kielialueita ja laajentamalla maantieteellistä jalanjälkeään. Olemme äskettäin julkaisseet verkkosivuston kiinalaiselle yleisölle. Kiinteistöalan ammattilaiset ovat tietoisia siitä, että viimeisten 10 vuoden aikana Kiina on osoittanut jatkuvaa kasvua Kiinan ulkopuolisiin kiinteistösijoituksiin. Esimerkiksi kiinteistöihin sijoitettujen varojen määrä vuonna 2017 kasvoi 18 % vuoteen 2016 verrattuna ja oli yhteensä noin 120 miljardia Yhdysvaltain dollaria. Myös vuotta 2018 leimasi samanlainen kasvu; Kiinalaisten sijoittajien ulkomaisiin asunto- ja liikekiinteistöihin tekemien investointien volyymi vuonna 2018 oli eri arviot 128-133 miljardia dollaria.

Myös yhdysvaltalaiset sijoittajat, jotka ostavat kiinteistöjä Euroopasta aktiivisesti, ovat viimeisen kolmen vuoden aikana osoittaneet suurta potentiaalia. Portaalimme verkkosivustot ovat saatavilla Yhdysvalloissa, Kiinassa, Venäjällä ja useissa muissa maissa. Jokaisella alueella on portaalin edustusto, jossa ostajia voidaan tarvittaessa neuvoa äidinkielenään puhuvien ja osaavien kiinteistöalan ammattilaisten toimesta.

Jokainen verkkosivusto tarjoaa kuvaukset kiinteistöistäsi käyttäjien äidinkielellä, mikä on tärkeä tekijä mahdollisille ostajille. Nettisivut täyttyvät jatkuvasti ainutlaatuisella ja arvokkaalla sisällöllä, kuten tietoa ostosäännöistä, mahdollisista vaikeuksista, kiinnostavan alueen verotuksesta tai kiinteistön sijaintialueen etuja ja etuja kuvaavaa koulutusmateriaalia.

Kutsumme kaikki kiinnostuneet työskentelemään kanssamme!

~ Ota meihin yhteyttä ~