Kansainvälinen kiinteistöportaali

Meistä

Re-Real kansainvälinen kiinteistöportaali tarjoaa menestyksekkäästi parhaat asuin- ja liikekiinteistövaihtoehdot kaikkialla maailmassa. Luettelomme sisältää ajantasaisen tietokannan likvideistä kiinteistöistä eri maista suosituimmilla alueilla.

Parhaan vaihtoehdon valinnassa asiakkaiden tulee ilmoittaa toiveensa ja haluttu hinta. Kansainvälinen projektimme on kaksisuuntainen ja pyrkii luomaan kommunikaatiota kahden asianosaisen – myyjän ja ostajan – välille.

Tavoitteemme on löytää vaihtoehto, joka tyydyttää sinua 100 %!

Re-Real-portaalin avulla tuhannet ihmiset eri puolilta maailmaa pääsivät ratkaisemaan asumisongelmansa ja muuttamaan uudelle asuinpaikalle tai vuokraamaan hankittua omaisuutta kannattavasti.

Optimaalinen valintajärjestelmä riittävällä määrällä kriteereitä mahdollistaa kiinteistöjen valinnan itse harkiten kymmeniä vaihtoehtoja yksityiskohtaisten kuvausten ja kuvien kera.

Re-Real-portaali on loistava työkalu yksityishenkilöille, kiinteistönvälittäjille ja asunnonomistajille, jotka ovat valmiita löytämään ostajia kiinteistölleen lyhyessä ajassa. Verkkoresurssimme avulla on helppo löytää parhaat tarjoukset tai vuokralaiset kiinteistöön ilman liiallisia maksuja ja lukemattomia välittäjiä. Kiinteistöjen hinnat eivät muutu ja ovat voimassa hakemuksen luomishetkellä.

Jos olet valmis ostamaan ulkomaille omakotitalon maalla, huvilan uima-altaalla, mökin, parven tai asunnon, jätä hakemuksesi nettisivuillemme. Otamme sinuun yhteyttä puhelimitse muutaman minuutin kuluttua yksityiskohtien selvittämiseksi.

Edut, joita tarjoamme:

- valtava valikoima kaikenlaisia kiinteistöjä suosituilla asuinalueilla;

- jatkuvasti päivitettävä tietokanta ja tarkastetut tarjoukset suoraan omistajilta;

- edulliset hinnat asuin- ja liikekiinteistöille, alennukset ja kiireelliset myynnit;

- vahvat kumppanuudet pankkien, rakennusyritysten ja oikeudellisten neuvontatoimistojen kanssa; avustaminen kiinteistöjen liiketoimissa ja rekisteröinnissä;

- tehokkuus ja tarkkuus kiinteistön valinnassa valittujen kriteerien mukaan;

- korkea palvelutaso.

Verkkosivustomme on yksi käyttäjäystävällisimmistä ja tehokkaimmista kiinteistöportaaleista, joka auttaa asiakkaita löytämään haluamansa kiinteistön edullisesti, nopeasti ja ilman ylimaksuja.

Asiakkaamme ovat ihmisiä, jotka haluavat muuttaa unelmiensa maahan ja maistaa sen perinteiden, tapojen ja korkean palvelun jännittävää makua. Sinulla on mahdollisuus nauttia etuoikeudesta asua ulkomailla! Syitä kiinteistön ostamiseen ulkomailta on monia. Näitä syitä ovat hyvä ja kannattava rahastosijoitus, rauhallinen ja hidas elämä tai opiskelu ja työskentely ulkomailla.

Portaalimme tarjoaa asuin- ja liikekiinteistöjä uusien rakennus- ja jälleenmyyntikiinteistöjen markkinoilla Espanjassa, Ranskassa, Turkissa, Venäjällä, Portugalissa, Saksassa, Italiassa, Tšekin tasavallassa ja muissa maailman maissa. Vakuutamme – autamme sinua toteuttamaan unelmasi!

~ Ota meihin yhteyttä ~