Kansainvälinen kiinteistöportaali

Osta kiinteistö Valenciasta

Espanjan pronssipääkaupunkina tunnettu Valencia on kolmanneksi tärkein kaupunki Madridin ja Barcelonan jälkeen. Valencian kiinteistön tärkein etu on sen läheisyys merelle. Kiinteistöjen hintoja tällä alueella pidetään sopivimpana ja ne alkavat 50-60 tuhannesta eurosta.

Valencian kiinteistöjä pidetään Espanjan kuningaskunnan edullisimpana. Se on ulkomaalaisten rakas kaupunki, joka arvostaa hyvää kulkuyhteyksiä, kohtuuhintaisia tuotteita ja palveluita, kaunista merta ja leutoa ilmastoa. Valencia ei ole niitä paikkoja, joissa hinnat nousevat lisääntyneen kysynnän ja varakkaiden ulkomaisten sijoittajien kiinnostuksen vuoksi.

Autamme sinua ostamaan kiinteistön Espanjasta parhailla hinnoilla, parhailla alueilla asiakkaiden mieltymykset huomioiden. Tarjoamme monipuolista ammattitaitoista tukea kiinteistökaupoissa sekä liiketoiminnan suunnittelussa ja concierge-palveluissa.

Osta kiinteistö Valenciasta

Sinun pitäisi tietää, että Valencialla on itse asiassa kolme toisiinsa liittyvää hallintoyksikköä:

1. Autonominen alue, joka koostuu Alicanten, Valencian ja Castellónin maakunnista.

2. Valencian yhteisö ja sen pääkaupunki Valencia.

3. Välimeren rannikolla sijaitseva ylimiljoonainen kaupunki.

Kiinteistön ostaminen Valenciasta ei ole niin helppoa kuin miltä ensi silmäyksellä näyttää. Asunnon valinnassa on monia sudenkuoppia. On parempi olla ottamatta riskejä kokemattomalle ostajalle ja pyytää apua ammattilaisilta.

Viime aikoina kiinteistöjen kysyntä on kasvanut Valencian ja sen esikaupunkien asuinalalla. Tämä johtuu siitä, että Espanjan viranomaiset tukevat ulkomaisten investointien politiikkaa. Oleskeluluvan saaminen Espanjassa on yksinkertaistunut ulkomailla asuville. Asunnot ja talot Alicantessa ovat erittäin kysyttyjä. Castellónin maakunnan rannikolle on rakenteilla paljon asuinrakennuksia, ja seurauksena voimme nähdä uusia lomakaupunkeja, kuten Marina Dor, ja houkutella sijoittajia ulkomailta.

Syyt kiinteistön ostamiseen Valenciasta:

• Se on lähellä Välimerta, siellä on loistava ilmasto ja rauhallinen ilmapiiri.

• Se on sekakulttuurien paikka. Tänne kerääntyy maahanmuuttajia eri puolilta maailmaa, mikä mahdollistaa sen, että ulkomaalaiset tuntevat olonsa välittömästi paikallisiksi vieraan maan vieraaksi.

• Kaupungilla on rikas historia, erinomainen koulutusjärjestelmä ja monia asuinkiinteistövaihtoehtoja.

• Sillä on yksi Espanjan parhaista liikenneyhteyksistä ja se tarjoaa modernia palvelua ja taloudellista kestävyyttä.

• Sillä on monipuolinen sosiaalinen ja kulttuurinen elämä. Joka vuosi kaupungissa järjestetään maailmanlaajuisia festivaaleja ja lomapäiviä.

• Asiantuntijat tunnustavat Valencian Espanjan parhaaksi kaupungiksi asua.

~ Ota meihin yhteyttä ~