Kansainvälinen kiinteistöportaali

Osta kiinteistö Espanjasta

Kiinteistöjä Espanjassa voi ostaa asuntolainalla 5-6% käsirahalla 50-60% kokonaiskustannuksista. Ammattilaisillamme on hyvä tuntemus Espanjan kiinteistömarkkinoista ja he pitävät kirjaa kaikista ajankohtaisista rakennuttajien ja omistajien tarjouksista.

Espanjassa asuntojen ja muiden kiinteistöjen ostamisella ja myymisellä on monia etuja, joista mainittakoon seuraavat:

- ulkomaan kansalaisille ei ole rajoituksia kiinteistön ostamiselle;

- Verot ovat täällä alhaisemmat kuin monissa Länsi-Euroopan maissa.

Lisäksi Espanjan kuningaskunnan hallitus on vuodesta 2013 lähtien myöntänyt ulkomaalaisille oleskeluluvan, jos he hankkivat yli 500 000 euron arvoisen kartanon.

Osta kiinteistö Espanjasta

Ulkomaalaisten mukaan suosituimmat lomakohteet ovat Valenciassa, Murciassa, Kataloniassa ja Andalusiassa. Varakkaat kansalaiset ostavat yleensä kiinteistöjä Espanjasta lähellä rannikkoa.

Costa Bravaa ympäröi vehreys; se sijaitsee hyvin lähellä Barcelonaa ja on leuto ilmasto.

Vaikka kartanoilla täällä on korkeat hinnat, kysyntä ostajilta, jotka haluavat ostaa talon tällä tietyllä alueella, ei vähene.

Costa Blanca, joka on tunnettu kuumasta ilmastostaan, houkuttelee paljon rannan ystäviä. Ihmiset kaikkialta maailmasta ostavat kiinteistön Espanjasta ja vuokraavat sitten huoneet ja asunnot matkustajille.

Turisteja kaikkialta maailmasta saapuu aurinkoiselle Espanjan merenrannalle. Espanja tarjoaa vierailijoilleen korkeatasoista palvelua, monenlaista viihdettä ja erinomaista ruokaa. Juhlatunnelma ympäri vuoden mahdollistaa asuin- ja liikekiinteistöjen säilymisen tässä sivistyneessä ja lupaavassa maassa aina kysynnän.

Jos haluat ostaa edullista asuntoa Espanjasta, harkitse talon ostamista sellaisesta kaupungista kuten Cambrils, Salou tai La Pineda. Asuntojen kustannukset näissä kaupungeissa vaihtelevat 80-100 tuhannen euron välillä; ja omakotitalojen hinnat alkavat 150 tuhannesta eurosta.

Asiantuntijamme löytävät Costa del Solilta asuinkiinteistöjä, jotka vastaavat odotuksiasi. Marbellaa pidetään Espanjan arvostetuimpana kaupunkina. Löydämme sinulle asunnon laadukkaasta asuinkompleksista hintaan 300-700 tuhatta euroa. Ja jos haluat ostaa huvilan – huviloiden hinnat alkavat täällä useista miljoonista euroista.

Kun ostat kiinteistön Espanjasta, sinun on maksettava tietty summa, joka ylittää valitun talon (kartanon, asunnon) kustannukset. Tämäntyyppiset menot ovat laissa säädettyjä ja koskevat kaikkia ostajia heidän kansalaisuudestaan, sosiaalisesta asemastaan ja kiinteistön hankinnan tarkoituksesta riippumatta.

~ Ota meihin yhteyttä ~