Kansainvälinen kiinteistöportaali

Osta kiinteistö Portugalista

Ulkomaalaisten kiinteistöjen kysyntä Portugalissa kasvaa päivittäin. Suosituimmat alueet täällä ovat Lissabonin esikaupunki ja Algarven maakunta - osavaltion turistimekka. Nämä alueet houkuttelevat turisteja ja sijoittajia upeilla rannoillaan, maailmankuuluilla golfkohteilla ja kuuluisalla Formula 1 -radalla.

Eteläinen Portugalin maakunta on kuuluisa 200 kilometriä pitkästä rantaviivastaan ja upeista rannoistaan. Madeiran saari Atlantin valtamerellä on myös erittäin suosittu ulkomaisten sijoittajien keskuudessa. Täältä voit ostaa asunnon 160-200 tuhannella eurolla ja talon 500-800 tuhannella eurolla. Jos ostat kiinteistön Portugalista yli 500 000 eurolla, sinusta tulee automaattisesti oleskelulupaehdokas. Asuntolainaa voit ottaa kiinteistön ostamiseen 5-7 % vuosikorolla.

Osta kiinteistö Portugalista

Ennen kuin ostat asunnon Portugalista, sinun tulee oppia kaikki asumisesta uudessa maassa. Portugali on houkutteleva paitsi rantalomien ja mukavan asumisen kannalta. Täällä kannattaa myös tehdä bisnestä. Portugalin hallitus suhtautuu myönteisesti investointeihin maan talouteen. Kaikentyyppiset liike- ja asuinkiinteistöt ovat kaikkien ulkomaalaisten ostettavissa. Portugalin vakaan talouspolitiikan ansiosta useimmat kiinteistökaupat ovat kannattavia ja oikeuttavat hyvin alkupääoman sijoittamisen.

Kiinteistöt Portugalissa eivät ole missään nimessä ylihinnoiteltuja; se on edullisempi kuin Ranskassa, Italiassa, Espanjassa ja muissa EU-maissa. Varmistaaksesi, katso portaalissamme myytäviä kiinteistötarjouksia. Tarjoamme erilaisia kiinteistöjä jatkorakentamismahdollisuuksilla. Kaikki kiinteistöt ovat korkealaatuisia ja sijaitsevat viehättävällä ja viehättävällä alueella.

On huomattava, että elinkustannukset ovat Portugalissa huomattavasti alhaisemmat kuin muissa maissa. Leuto ilmasto auttaa säästämään kiinteistön ylläpito- ja hoitokuluissa. Osavaltiossa ei ole kaksinkertaista verotusta. Yksi syy siihen, miksi kiinteistönhankinta Portugalissa on turvallinen sijoitus, on se, että portugalilaiset ovat ystävällisiä ja kunnioittavia ulkomaalaisia kohtaan. Yksinkertainen kiinteistönhankintamenettely tässä maassa mahdollistaa paperityöt ja kiinteistön omistusoikeuden siirrot kuukaudessa.

~ Ota meihin yhteyttä ~