Kansainvälinen kiinteistöportaali

Osta kiinteistö Italiasta

Italian historian ja kulttuurin todelliset ihailijat tulevat tähän maahan asettuakseen tänne lopullisesti. Asunnon ostaminen Italiasta antaa sinulle mahdollisuuden tuntea olosi oikeaksi italiaksi; et tule koskaan pettymään ostaessasi huvilan, talon tai asunnon tästä upeasta maasta.

Kiinteistöjen hinnat ovat täällä vertailua muiden Euroopan maiden hintoihin.

Asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan huvilan lähellä Lombardian järviä tai kauniilla Toscanan rannikolla, Liguriassa tai Emilia-Romagnassa. Monet ulkomaalaiset suosivat Sisilian ja Calabrian eteläisiä alueita.

Osta kiinteistö Italiasta

Italiaan on mahdotonta olla rakastumatta. Se on yksi asia, kun menet tähän maahan lomalle, mutta se on aivan eri asia, kun ostat kiinteistön Italiasta ja saat mahdollisuuden oleskella täällä niin kauan kuin haluat. Upea ilmasto, kaunis luonto, terveellinen ruoka, ainutlaatuinen arkkitehtuuri ja historia, korkea elintaso – nämä ovat kiistattomia etuja, joiden ansiosta tämä maa erottuu jopa Euroopan yhteisön parhaista maista.

Asunnon ostaminen Italiasta tarkoittaa asteittain sulautumista uuteen, moderniin yhteiskuntaan ja italialaisen elämäntavan oppimista. Sitä ei koskaan tapahdu, ellet päätä luopua yksinkertaisen matkustajan asemasta.

Yrityksemme tarjoaa sinulle seuraavat palvelut:

● Kiinteistön valinta asiakkaan tarpeiden mukaan.

● Apua oleskeluluvan saamisessa ja pysyvän oleskeluluvan rekisteröinnissä Italiassa, apua tunnusnumeron hankinnassa.

● Apua kiinteistöverosuunnittelussa, mukaan lukien hankinta-, asumis-, vuokra- ja myyntitapaukset.

● Kiinteistön riippumaton arviointi luvan saaneiden asiantuntijoiden kanssa.

● Oikeudellinen tuki ja neuvonta siviililakiin ja Italian lakeihin ja määräyksiin liittyen.

● Lisäpalvelut, joista löydät tietoa portaalin vastaavasta osiosta.

Sinun on valmisteltava vaadittu asiakirjapaketti, avattava tili italialaisessa pankissa ja hankittava tunnusnumero kiinteistön ostamiseksi Italiasta. Pinta-alan neliöhinta ei ole tärkein kriteeri, joka on otettava huomioon kiinteistöä valittaessa. Välimerellinen ilmasto, luonnonmaisemien kauneus ja monimuotoisuus, arvovalta, ylellisyys ja rikas kulttuuriperintö ovat maan tärkeimmät edut, josta ulkomaalaiset haluavat ostaa omaisuutta sen hinnasta riippumatta.

~ Ota meihin yhteyttä ~