Kansainvälinen kiinteistöportaali

Osta omaisuutta Kreikasta

Hämmästyttävä luonto, lämmin meri, muinaiset monumentit ja rannikon läheisyys – juuri se on tehnyt kiinteistöistä Kreikassa niin suosittuja vuosikymmeniä. Asuinkiinteistöjä tarjoavat yleensä asunnonomistajat ja välittäjät lomakeskusalueilla. Rannikon läheltä löytyy monia jälleenmyyntiasuntoja ja uusia rakennuksia.

Nykyään Kreikka on yksi parhaista maista ostaa kiinteistöjä. Talouskriisin seurauksena hintataso maassa laski 40 %. Maan lait suosivat ulkomaalaisia, koska hallitus on kiinnostunut houkuttelemaan ulkomaisia sijoittajia. Asunnon varainsiirtovero on laskenut 10 prosentista 3 prosenttiin. Kreikan Golden Visa -ohjelma on vuodesta 2013 lähtien myöntänyt ulkomaalaisille oikeuden saada oleskelulupa koko perheelle ja hakea Euroopan kansalaisuutta tulevaisuudessa.

Jos olet kiinnostunut edullisista asunnoista Kreikassa, harkitse tarjouksia Halkidikin alueella ja Kreetan saarella.

Osta omaisuutta Kreikasta

Elite-kiinteistöt sijaitsevat useimmiten arvostetuilla lomakeskusalueilla, kuten Joonian- ja Egeanmeren saarilla. Muinaisen historian ystävät ovat kiinnostuneita Peloponnesoksen ja Keski-Kreikan kylistä.

Ennen kuin ostat kiinteistön Kreikasta, vertaa kaikkia hintoja ja ehtoja. Keskustele tulevan kiinteistösi sijainnista perheesi kanssa ja ota sitten yhteyttä ammattilaisiimme. Se on tärkein askel kohti kiinteistöjen hankintaa Kreikasta. Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Se vie vain muutaman minuutin. Kerro meille toiveesi, niin me hoidamme loput puolestasi. Asiakkaalta ei tarvitse muuta kuin valita halutut kiinteistöt, tavata edustajamme Kreikassa talokierroksia varten ja tehdä sopimus. Vuosien työmme aikana olemme rakentaneet ainutlaatuista ja eksklusiivista kokoelmaa kreikkalaisista kiinteistöistä. Luotettava kiinteistötietokanta sisältää erilaisia budjetti- ja luksuskiinteistövaihtoehtoja.

Osta kiinteistöjä Kreikasta kätevästi parhaaseen hintaan. Tämän maan kehittynyt infrastruktuuri, jossa on lämmin välimerellinen ilmasto, koskematon luonto ja rikas kulttuuri, antavat sinulle mahdollisuuden elää ja nauttia elämästäsi. Kiinteistöjä Kreikassa myydään saarialueella ja mantereella. Hinnat täällä ovat EU-maiden alhaisimpia.

~ Ota meihin yhteyttä ~