Kansainvälinen kiinteistöportaali

Osta kiinteistö Saksasta

Saksan kiinteistöjen kysyntään tuskin vastaa lukuisia tarjouksia. Asuntojen hinnat nousevat joka vuosi. Keskihinta 1 m2:lle on 2 600 - 4 000 euroa. Johtava hintataso on München; omakotitalojen ja asuntojen hinta on korkeampi vain Syltin saarella. Baden-Badenin kylpyläkaupungissa kiinteistön hinta on noin 3 300 euroa neliömetriltä.

Etelä-Saksa houkuttelee sijoittajia luonnonkauniilla paikoillaan. Festivaalin aikana vuokra täällä rikkoo maailmanennätyksiä. Maan tärkein matkailukohde tarjoaa monia mahdollisuuksia asuntojen ja muiden kiinteistöjen omistajille. Maan länsiosa on tunnettu korkealaatuisista kiinteistöistään, joilla on korkea sijoitetun pääoman tuotto. Itä-Saksa tarjoaa monia edullisia vaihtoehtoja kiinteistösijoittamiseen. Täältä voit ostaa jälleenmyyntikohteen houkuttelevaan hintaan. Alue on kuuluisa historiallisista kohteistaan, kuten Saxon Sveitsin kansallispuistosta.

Loma-asuntoa Saksasta voi ostaa useista maan lämpökeskuksista. Ulkomaalaiset ostavat mieluiten yhden makuuhuoneen asuntoja megakaupungeista (Berliini, Frankfurt am Main, Stuttgart, München, Düsseldorf) ja Bodenjärven rannalla sijaitsevista lomakohteista. Monilla ulkomaisilla ostajilla on tapana ostaa likvidejä kiinteistöjä. Kiinteistön hintaan voi vaikuttaa sen sijainnin arvostus, pohjaratkaisu, keskustan läheisyys ja infrastruktuuri. Vanhojen rakennusten asuntojen tarjouksia ei pidä jättää pois. Saksalaiset suhtautuvat rakennusten kunnossapitoon vastuullisesti ja tekevät korjaukset aina ajoissa.

Osta kiinteistö Saksasta

Sinun ei tarvitse tehdä ylimääräisiä papereita tai hankkia lupia kiinteistön ostamiseen Saksasta. Ulkomaiden kansalaiset tekevät kiinteistökauppoja tasa-arvoisin ehdoin maan asukkaiden kanssa. Laki ei sisällä rajoituksia ulkomaalaisten kiinteistön ostamiseen. Ulkomailla asuvat voivat ottaa asuntolainaa paikallisesta pankista, mutta se voi olla enintään 60 % kiinteistön arvosta.

Ostaja on velvollinen maksamaan varainsiirtoveron (6,5 %) ja notaarin palkkion (1,5 %). Suuremman kiinteistön ostossa ilman asuntolainaa veromaksu on noin 0,9 % ostetun kiinteistön hinnasta. Myös vuokratulo on veronalaista – yksityishenkilöiltä 47 % asti.

Jos haluat ostaa kiinteistön Saksasta, välittäjämme ammattilaiset auttavat sinua löytämään parhaat tarjoukset, jotka vastaavat tarpeitasi. Sillä ei ole väliä, mitä tarkoitusta varten hankit kiinteistön. Sinun on määritettävä sijainti, kiinteistön tyyppi ja ilmoitettava haluamasi hinta. Mitä uudempi mukava asunto on, sitä korkeampi on sen hinta.

Yksi tärkeimmistä syistä, miksi kiinteistöt Saksassa ovat niin suosittuja ostajien keskuudessa, on se, että vuokra-asunto tässä maassa tuo valtavia voittoja. Kaikenlainen kiinteistö täällä on luotettava voimavara ja mahdollisuus saada oleskelulupa. Asuntolainan ehdot Saksassa ovat yksinkertaisesti fantastiset.

~ Ota meihin yhteyttä ~