Kansainvälinen kiinteistöportaali

Osta kiinteistö Ranskasta

Kiinteistön ostaminen Ranskasta ei ole vaikeaa; Sinun tarvitsee vain löytää luotettava yritys, joka auttaa sinua ostamaan asunnon, toimiston tai liiketilan ja hoitamaan kaikki kaupan muodollisuudet.

Ranskaa pidetään yhtenä johtajista taloudellisesti kehittyneiden ja turvallisten maiden luettelossa. Sille on ominaista korkea palvelutaso, leuto ilmasto ja suuret näkymät kansalaisilleen. Ennen kuin teet kaupan, sinun tulee harkita kaikkia Ranskan kiinteistönhankinnan erityispiirteitä.

Ensin sinun on päätettävä, minkä tyyppisestä kiinteistöstä Ranskassa olet kiinnostunut. Talo maakunnassa on täydellinen lomalle. Voit ostaa tällaisen kiinteistön Languedocista ja Picardiosta vähintään 150 000 eurolla maa-alasta ja talon koosta ja kunnosta riippuen.

Osta kiinteistö Ranskasta

Asuntoa pienellä paikkakunnalla pidetään myös hyvänä yöpymispaikkana loman aikana. Kalleimmat asunnot ovat Pariisissa. Vain 100 kilometrin päässä kaupungin keskustasta hinnat alkavat laskea dramaattisesti. Voit ostaa mitä tahansa asuntoa tästä maasta studioista suuriin kiinteistöihin.

Portaalimme antaa sinulle mahdollisuuden ostaa asuntoa Ranskasta verkossa, mutta tässä tapauksessa sinun on valittava tarjolla olevista vaihtoehdoista asiakkaiden mieltymysten perusteella. Talokierrosta odotetaan esisopimuksen allekirjoittamisen jälkeen. Asiantuntijamme selittävät sinulle kaikki kaupankäynnin vivahteet ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi.

Kiinteistön ostamisen vaiheet Ranskasta:

- sopivan asumisvaihtoehdon valinta tyypin, koon, sijainnin, kerrosten lukumäärän, meren läheisyyden jne.

- kiinteistön varaus, kauppaa koskevien asiakirjojen valmistelu, esisopimuksen allekirjoittaminen, kaikkien muodollisuuksien selvitys;

- sopimuksen tekeminen, verojen maksaminen, asuinkiinteistön omistusoikeuden rekisteröinti;

- kiinteistön omistusoikeus myynti- tai vuokrausoikeuteen.

On tärkeää tietää, että Ranskaa ei ole listattu niiden maiden joukkoon, jotka myöntävät oleskeluluvan henkilöille, joilla on omaa asuntoa sen alueella. Kun omistat kiinteistön Ranskassa, voit viettää maassa enintään 180 päivää vuodessa. Kiinteistön omistus ei anna sinulle oikeutta tai etuoikeuksia hakea työtä tai oleskelulupaa Ranskassa.

Viisumit myönnetään vakioehdoin; viisumin tyyppi riippuu Ranskasta omaisuuden hankkineen ulkomaalaisen ilmoittamasta vierailun tarkoituksesta. Jos ilmoitat kauppasopimuksessa pääasialliseksi asuinpaikaksi uuden asuinkiinteistön, olet velvollinen harjoittamaan jotakin verollista toimintaa maassa.

~ Ota meihin yhteyttä ~