Kansainvälinen kiinteistöportaali

Osta kiinteistöä Kyprokselta

Yrityksemme tarjoaa sinulle pätevää apua ja tukea kiinteistöjen myynti-, osto- ja verotusasioissa Kyproksella. Tarjoamme kaupankäyntitukipalveluita ja ilmaisen valikoiman erilaisia kiinteistöjä portaalitietokannassa.

Vuonna 2013 Kypros sai rahoitusapua Euroopan komissiolta, keskuspankilta ja Kansainväliseltä valuuttarahastolta pankkitalletusten turvaamiseen. Tämä liike on palauttanut luottamuksen pankkijärjestelmään ja houkutellut maahan monia ulkomaisia sijoittajia.

Kiinteistöstä Kyproksella on tullut suosittu kehittyneen infrastruktuurin, tieto- ja viestintätekniikan, maan hyvän sijainnin ja mukavien elinolojen ansiosta. Kaksinkertaisen verotuksen sopimukset 60 maan kanssa mahdollistavat kannattavan varojen sijoittamisen saarelle.

Kaksoiskansalaisuus on osavaltiossa laillista. Matalat verot ja terveellinen ilmapiiri vaikuttavat osaltaan siihen, että ulkomaalaiset haluavat ostaa kiinteistöjä Kyprokselta ja saada näin lukuisia etuja. Kyproksen hallitus tarjoaa sijoittajille houkuttelevia ehtoja kansalaisuuden saamiseksi talouden kehittämiseksi ja Kyproksen talouden täydellisen toipumisen mahdollistamiseksi kriisistä.

Osta kiinteistöä Kyprokselta

Kyproksen kansalaisuuden saaminen investoinnilla on osa virallista hallitusohjelmaa ja nopea tapa saada Euroopan unionin passi. Sopimuksen tekomenettely kiinteistöä ostettaessa yksinkertaistuu. Ohjelman avulla voit tehdä hyvän sijoituksen, jolla on mahdollisuus saada voittoa vuokrasopimuksesta. Kiinteistön omistajasta tulee yhdistyneen Euroopan kansalainen ja hän saa kaikki Euroopan unionin edut ja oikeudet.

Yrityksemme tarjoaa sinulle kiinteistön ostamisen Kyprokselta edullisin ehdoin. Tiimimme päätehtävänä on luoda elämäntapa ihmisille, jotka haluavat muuttaa saarelle. Asunnon ostaminen Kyprokselta on vasta ensimmäinen askel kohti mukavan ja turvallisen asuinpaikan hankkimista.

Asiakkaamme voivat luottaa taatuun juridiseen tukeen ja apuun työskennellessään eri rahoituslaitosten kanssa. Autamme asiakkaitamme ratkaisemaan kaikki saarelle muuttoon liittyvät ongelmat.

Miksi asunnon ostaminen Kyprokselta kannattaa?

● Oma talo tai asunto saarella heijastaa korkeaa sosiaalista asemaa ja mahdollisuutta ansaita vakaata tuloa vuokra-asunnosta.

● Ulkomaalaisille kuuluva omaisuus Kyproksella on suojattu lailla. Omistusoikeudet on maassa tiukasti suojattu. Poliittisen epävakauden sattuessa sijoittajan asema säilyy loukkaamattomana.

Ainutlaatuiset veroehdot mahdollistavat verojen minimoimisen kiinteistöjä ostettaessa ja myytäessä. Mahdollisuus saada oleskelulupa voidaan katsoa lisäetuksi.

~ Ota meihin yhteyttä ~