Kansainvälinen kiinteistöportaali

Täydelliset käyttöehdot

Nämä tälle verkkosivulle kirjoitetut ehdot säätelevät verkkosivustomme re-real.fi käyttöä. Näitä ehtoja sovelletaan täysimääräisesti ja ne vaikuttavat tämän sivuston käyttöön. Käyttämällä tätä sivustoa hyväksyt kaikki täällä kirjoitetut ehdot. Et saa käyttää tätä Sivustoa, jos et hyväksy jotakin näistä ehdoista. Tämä sopimus dokumentoi sivuston käyttöön liittyvät oikeudellisesti sitovat ehdot.

Käyttämällä tai käyttämällä Sivustoa millä tahansa tavalla, tarkastelemalla tai selaamalla Sivustoa tai lisäämällä omaa sisältöäsi Sivustolle, sitoudut noudattamaan näitä Palveluehtoja.

Nämä ehdot muodostavat koko sopimuksen Sivuston ja sinun välillä, jotka koskevat tämän sivuston käyttöä, ja ne korvaavat kaikki aiemmat sopimukset ja yhteisymmärrykset.

Immateriaaliomaisuus

Muut kuin omistamasi sisältö, näiden ehtojen mukaisesti yrityksen nimi ja/tai sen lisenssinantajat omistavat kaikki tämän verkkosivuston immateriaalioikeudet ja materiaalit.

Sinulle myönnetään rajoitettu lisenssi vain tämän verkkosivuston sisältämän materiaalin katseluun.

Sivusto ja kaikki sen alkuperäinen sisältö ovat Omistajan yksinomaista omaisuutta ja ovat sellaisenaan täysin asianmukaisten kansainvälisten tekijänoikeus- ja muiden immateriaalioikeuslakien suojaamia.

Ei takuita

Tämä sivusto tarjotaan "sellaisenaan" kaikkineen vikoineen, eikä se sisällä minkäänlaisia tähän sivustoon tai tämän sivuston sisältämiin materiaaleihin liittyviä väitteitä tai takuita. Myöskään mitään tällä sivustolla olevaa ei tule tulkita neuvovana.

Linkit muille verkkosivustoille

Sivustomme sisältää useita linkkejä muille verkkosivustoille ja online-resursseihin, jotka eivät ole Sivuston omistuksessa tai hallinnassa.

Sivusto ei hallitse minkään näiden kolmansien osapuolien sivustojen ja/tai palveluiden sisältöä tai yleisiä käytäntöjä, eikä se siksi voi ottaa niistä vastuuta. Tästä syystä suosittelemme, että luet kaikkien niiden sivustojen ehdot ja tietosuojakäytännöt, joilla vierailet, kun seuraat sivustollamme olevaa linkkiä.

Muutokset tähän sopimukseen

Sivusto pidättää oikeuden muuttaa näitä Palveluehtoja milloin tahansa. Teemme sen julkaisemalla ja kiinnittämällä huomion päivitettyihin ehtoihin Sivustolla. Päätöksesi jatkaa sivustolla vierailua ja sen käyttöä tällaisten muutosten jälkeen merkitsee uusien käyttöehtojen muodollista hyväksyntää.

Siksi pyydämme sinua tarkistamaan tämän sopimuksen tällaisten muutosten varalta satunnaisesti. Jos et hyväksy mitä tahansa tämän sopimuksen ehtoa tai muutoksia, joita teemme tähän sopimukseen, pyydämme ja neuvomme, että et käytä tai jatka sivuston käyttöä välittömästi.

Ota meihin yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä sopimuksesta, ota meihin yhteyttä.

~ Ota meihin yhteyttä ~